• Over de Oprichter

 • Missie

 • Visie


 •  

  Win win win

  Bij alles wat wij doen is win-win-win uitgangspunt. Dat betekent dat álle partijen beter worden van onze acties. Volgens ons is dat de enige manier om duurzaam aan ontwikkeling van mens, organisatie en samenleving bij te dragen.

Over de oprichter

Tijdens mijn loopbaan in het bedrijfsleven heb door ik de vergrijzing aan den lijve ondervonden hoe snel kennis de organisatie uitstroomt. Als antwoord op deze problematiek heb ik een concept ontwikkeld om essentiële kennis en kunde duurzaam aan de organisatie te binden. Op basis van het succes daarvan heb ik in 2008 Fillin opgericht en vervolgens het kernteam met twee professionals uitgebreid.

Mijn klanten typeren me als gedreven en altijd op creatieve wijze op zoek naar de win-win. Duurzaamheid is mijn passie, niet alleen als consument maar ook in de manier waarop ik werken wil.

Ir Sander Arentsen


 • Enthousiaste ondernemers

  We hebben drive en passie voor het werken met mensen. Weliswaar zijn we nét even jonger dan de gemiddelde senior die we @work hebben. Toch heeft elk van ons onmiskenbaar senior expertise in huis.

  Openheid, eerlijkheid en authenticiteit in leven en werk zijn belangrijke waarden voor ons.

  Individueel voegen we verschillende competenties aan ons gezamenlijk vertrekpunt toe. Zo leveren we een werkelijk integrale en daardoor onderscheidende dienstverlening.