Werk houdt vitaal en geeft zin

Pensioen brengt grote verandering. Eén van de mooiste aspecten naar ons idee: moeten wordt mogen, een nieuwe fase begint!

De nieuwe leef-tijd

Hiermee ontvouwt zich een hele nieuwe leef-tijd.

Werk is meer dan geld verdienen

Wij van Fillin vinden het een raar fenomeen dat op de dag dat iemand met pensioen gaat, alle opgedane kennis uit zijn of haar leven ineens door de omgeving wordt vergeten. Niemand vraagt er meer om. En daarmee lijken alle positieve aspecten van werk afgesloten: uitoefenen van vakmanschap, coachen, in beweging zijn, deel uitmaken van een groep, noem maar op.

U bepaalt

Fillin biedt u de mogelijkheid om de positieve kanten van werk wel te blijven ervaren. Op de manier die ú wilt. U bepaalt hoeveel, waar, wanneer en in welke rol u wilt werken. In alle vrijheid, waarbij wij de praktische zaken regelen, inclusief interessante klussen.

Samen verzilveren

Voor al die mensen die ook na hun pensioen nog met hun vak willen bezig zijn en kennis willen delen, heeft Fillin de community seniors@work opgericht. U kunt daar nu lid van worden. Wij zorgen dat u langer plezier van werk heeft. Dat doen we op een manier dat alle partijen er voordeel van hebben: win-win-win. Uw expertise is goud waard! Laten we die samen verzilveren. Interesse? Lees meer over lidmaatschap>>


  • Wat zeggen zij over Fillin

    Ton de ZwartTon de Zwart (63) “Momenteel werk ik bij NedTrain. Ik maak werkbeschrijvingen voor het nieuwe hoge snelheidsmaterieel van NS, de V250. Wat ik zo leuk vind aan deze manier van werken is, dat ik een bijdrage kan leveren aan het slagen van het bedrijf waarvoor ik werk. En ik kan dat doen vanuit een redelijk onafhankelijke rol. Ik moet niet meer zo nodig, het mag”.