Kennis en economie

Of Nederland de transitie naar de kenniseconomie succesvol gemaakt heeft, daarover zijn de meningen verdeeld.

Zinvol bijdragen

Maar wat zeker is, is dat de gemiddelde organisatie zich dagelijks van een enorme hoeveelheid kennis bedient. Een belangrijk deel daarvan bestaat uit know how in de hoofden van mensen. Know how die men bij pensionering in één keer afboekt van de balans.

De expertise interesse combinatie

Fillin streeft ernaar deze waardevolle kennis wél duurzaam te betrekken bij onze economie. Zo leveren wij samen met u graag een bijdrage aan de uitdaging waar de vergrijzing de BV Nederland in toenemende mate voor stelt.

  • "FILLIN VOOR MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES (NGO's)"

    Veel van onze seniors willen hun kennis en kunde een tweede leven geven. Daarom hebben zij zich aangesloten bij de Fillin community seniors@work. Hun motivatie gaat veel verder dan alleen een financiëel extraatje. Zinvol bijdragen aan de maatschappij is vaak de belangrijkste reden om na het pensioen nog te werken. Veel van hen hebben aangegeven bereid te zijn ook op vrijwilligersbasis een bijdrage te willen leveren op bepaalde terreinen.

    De beweegredenen van NGO's sluiten perfect aan bij die van seniors@work. En de expertise van de seniors kan perfect aansluiten bij vragen van NGO's. Fillin is in detail op de hoogte van de mogelijkheden van deze seniors. Speciaal voor NGO’s inventariseren wij de expertise-interesse combinatie. Zodat wij u als NGO in contact kunnen brengen met hoog gekwalificeerde vrijwilligers, die u kunnen helpen met uw specifieke vraagstukken. Klik hier als geïnteresseerde NGO