Fillin bespaart

"Organisaties huren regelmatig externe capaciteit in. Door behoefte aan expertise of tijdelijke extra capaciteit. Samenwerking met Fillin levert u een besparing op deze inhuurkosten op van gemiddeld 20%."
 
Tarieven

De seniors@work van Fillin zijn gepensioneerd. Dat betekent dat loonkosten en -lasten lager zijn dan gangbaar. Fillin verwerkt dit kostenvoordeel in de tarieven.
 
Verdienen op inwerken

Een grote kostenbesparing realiseert u door het niet of nauwelijks inwerken. Een tijdelijke kracht van Fillin kent uw klant en de markt al, kent uw product en uw organisatie. Inwerken is niet of nauwelijks nodig. U bespaart het aantal in te huren uren, maar het scheelt ook de tijd en energie die collega's normaliter investeren in het inwerkproces van de tijdelijke nieuwe medewerker.
 
Doorlooptijd verkorting

Direct inzetbare capaciteit betekent dat de doorlooptijd van de betreffende klus navenant korter is. Omdat de Fillin kracht direct toegevoegde waarde gaat leveren op de opdracht waarmee hij of zij u tijdelijk komt versterken, is de doorlooptijd korter dan wanneer u een gangbare flexkracht inzet, die wél moet inwerken. Wat u aan doorlooptijd wint is die inwerkperiode. Ga maar na dat het kennen van de systemen, de procedures, de relevante afdelingen en meestal de nodige collega's daarbinnen, veel tijdwinst oplevert. Afhankelijk van de impact van de uit te voeren klus, kan winst in doorlooptijd uw grootste winstpunt zijn.

  • Wat zeggen zij over Fillin

    Bastiaan GerritsenBastiaan Gerritsen, Locatiemanager Venlo, VOITH

    "Fillin staat ons regelmatig bij. Als we vraag naar specifiek gespecialiseerde mensen hebben, die ook nog eens veel ervaring hebben en enorm enthousiast zijn kom ik steeds weer bij Fillin uit. Fillin is inmiddels preferred supplier wat eigenlijk geen naam heeft omdat er überhaupt geen ander partij te vinden is die zoiets in huis heeft. Omdat het om gepensioneerden gaat zijn de tarieven ook nog eens lager dan die van leveranciers die ons MBO-plussers leveren.

    Wij zijn met ons bedrijf in een nieuwe markt gestapt, daarom werken op onze vestiging veel jonge mensen. Een mooi aspect van de seniors die ons via Fillin tijdelijk (korte maar ook langere perioden) komen versterken, is dat onze eigen medewerkers het super vinden om naast zo'n ervaren rot in het vak de kneepjes van zo iemand te leren".