Kenniscontinuïteitstrap

Fillin ontwikkelde de vergrijzingsladder. Met behulp van de vergrijzingsladder kan een organisatie vaststellen hoe vergrijzingbestendig de organisatie is. Samen inventariseren we de benutte kansen en voorziene bedreigingen. Zo ontstaat zicht op welke trede u op de ladder staat. Hoeveel goud laat u nog liggen en welke risico’s loopt u nog? Naast bedrijfseconomische aspecten geeft de vergrijzingsladder zicht op uw level van duurzaam werkgeverschap. 

  • "FILLIN VOOR MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES (NGO's)"

    Veel van onze seniors willen hun kennis en kunde een tweede leven geven. Daarom hebben zij zich aangesloten bij de Fillin community seniors@work. Hun motivatie gaat veel verder dan alleen een financiëel extraatje. Zinvol bijdragen aan de maatschappij is vaak de belangrijkste reden om na het pensioen nog te werken. Veel van hen hebben aangegeven bereid te zijn ook op vrijwilligersbasis een bijdrage te willen leveren op bepaalde terreinen.

    De beweegredenen van NGO's sluiten perfect aan bij die van seniors@work. En de expertise van de seniors kan perfect aansluiten bij vragen van NGO's. Fillin is in detail op de hoogte van de mogelijkheden van deze seniors. Speciaal voor NGO’s inventariseren wij de expertise-interesse combinatie. Zodat wij u als NGO in contact kunnen brengen met hoog gekwalificeerde vrijwilligers, die u kunnen helpen met uw specifieke vraagstukken. Klik hier als geïnteresseerde NGO