Zin geven

Iedere levensfase kent haar eigen dynamiek. Via een weg van spelen, ontdekken, leren, zelf doen, presteren en consolideren landen wij mensen dan rond ons 60e aan in weer een volgende levensfase. Een fase waarin we gedreven zijn om de waardevolle kennis en kunde, verworven in een heel mensenleven, over te dragen op jongere generaties. Vanuit onze fascinatie voor deze maatschappij-brede onontgonnen rijkdom en ons streven naar win-win-win situaties, organiseren wij graag het juiste podium voor de oudere medemens. Zodat we met elkaar langer plezier hebben van hun wijsheid en know how.

  • "FILLIN VOOR MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES (NGO's)"

    Veel van onze seniors willen hun kennis en kunde een tweede leven geven. Daarom hebben zij zich aangesloten bij de Fillin community seniors@work. Hun motivatie gaat veel verder dan alleen een financiëel extraatje. Zinvol bijdragen aan de maatschappij is vaak de belangrijkste reden om na het pensioen nog te werken. Veel van hen hebben aangegeven bereid te zijn ook op vrijwilligersbasis een bijdrage te willen leveren op bepaalde terreinen.

    De beweegredenen van NGO's sluiten perfect aan bij die van seniors@work. En de expertise van de seniors kan perfect aansluiten bij vragen van NGO's. Fillin is in detail op de hoogte van de mogelijkheden van deze seniors. Speciaal voor NGO’s inventariseren wij de expertise-interesse combinatie. Zodat wij u als NGO in contact kunnen brengen met hoog gekwalificeerde vrijwilligers, die u kunnen helpen met uw specifieke vraagstukken. Klik hier als geïnteresseerde NGO