Samen leven

De vergrijzing heeft effect op onze samenleving. In onze familie, ons werk, onze vriendenkring, overal krijgen we steeds meer te maken met steeds oudere naasten. In onze – vaak jachtige – samenleving is waardering voor onze oudere medemens geen vanzelfsprekendheid. Terwijl ouderen wél beschikken over wijsheid. Er zijn culturen waar deze wijsheid een centrale plaats inneemt, stamoudsten zijn geziene personen. Fillin breekt met u de ‘muur 65+’ graag af om plaats te maken voor sociale cohesie. Na je 65e: wij doen mee en wij doen ertoe!

  • "FILLIN VOOR MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES (NGO's)"

    Veel van onze seniors willen hun kennis en kunde een tweede leven geven. Daarom hebben zij zich aangesloten bij de Fillin community seniors@work. Hun motivatie gaat veel verder dan alleen een financiëel extraatje. Zinvol bijdragen aan de maatschappij is vaak de belangrijkste reden om na het pensioen nog te werken. Veel van hen hebben aangegeven bereid te zijn ook op vrijwilligersbasis een bijdrage te willen leveren op bepaalde terreinen.

    De beweegredenen van NGO's sluiten perfect aan bij die van seniors@work. En de expertise van de seniors kan perfect aansluiten bij vragen van NGO's. Fillin is in detail op de hoogte van de mogelijkheden van deze seniors. Speciaal voor NGO’s inventariseren wij de expertise-interesse combinatie. Zodat wij u als NGO in contact kunnen brengen met hoog gekwalificeerde vrijwilligers, die u kunnen helpen met uw specifieke vraagstukken. Klik hier als geïnteresseerde NGO